Skyler Criwall aka. SkyCri – badass artwork

Del det med dine venner |

Skyler Criwall aka. SkyCri – badass artwork


Skyler Criwall (SkyCri) laver custom badass artwork. Du er nød til at checke det ud på hendes blog.

Skyler Criwall i gang med at designe

Skyler Criwall i gang med at designe

Blog

Skyler har en blog, hvor hun poster hendes kunst, personlige sager, reblogs og svarer på spørgsmål.

Se hendes blog på Tumblr: skylercriwall.tumblr.com eller på Deviant Art: skycri.deviantart.com

Forskellen mellem de 2 er først og fremmest platformen og på Deviant Art har hun dog også en text blog, som Tumblr ikke rigtig har. Men se hvad du kan lide af de 2 platforme og vælge et sted at følge, eller bare benyt begge.

Det som gør Skyler Criwall unik på hendes site, er dog hendes fantastiske evner til at tegne! Hun tilbyder faktisk at tegne ting, bl.a. karakterer og bagrunde som tegnede, digitale, semi malede og malede løsninger.

Sketch Headshot: $5Bust: $8Fullbody: $12Extra Character: $10Simple Background: N/ADetailed Background: N/A Line Art Headshot: $10Bust: $15Fullbody: $20Extra Character: $14Simple Background: N/ADetailed Background: N/AFlat Colored Headshot: $15Bust: $20Fullbody: $25Extra Character: $20Simple Background: $12Detailed Background: $18 Full Digital Headshot: $20Bust: $30Fullbody: $40Extra Character: $28Simple Background: $18Detailed Background: $24 Semi Painted Headshot: $25Bust: $35Fullbody: $45Extra Character: $30Simple Background: $20Detailed Background: $32 Painted Headshot: $40Bust: $50Fullbody: $60Extra Character: $34Simple Background: $25Detailed Background:$38 I’m open for commissions! Art © SkyCri

Hun er også aktiv på  twitter og instagram.

Artwork

Skyler Criwall tegner mange forskelige ting. Det kommer til at være en del fagudtryk, men lad os prøve at se på hvad Skyler egentlig tegner!

Skylder tegner mange originale karakterer (OC) heriblandt mennesker, dæmoner og lodden (furry). Originale karakterer er karakterer hun selv har opfundet og tegnet. Ikke alle Skylers tegninger er hendes egne, for hun tegner også en hel del Fan art. Fan art er tegninger man laver baseret på noget nogen andre ejer, fordi man godt kan lide disse.

Skyler er en stor tilhænger af “species“, oversættes bedst til arter på dansk. De er defineret ved ikke at være eksisterede arter, men derimod nogen man har opfundet. Mange af Skylers værker indeholder arter/species, og nogen gange sættets de til adoption.

Adoption af tegninger betyder som kunster at man har købt rettighederne til at kalde en karakter eller art for sit ejet, men kun det design de kommer i. Jævnligt ligger hun nogle af hendes værker op til adoption, så hvis du er interesseret i at adoptere et værk, så bør du holde øje.
Se nogle af Skyler Criwalls tegninger her:

Skyler Criwall - fursonaSkyler Criwall - Rhys SylphySkyler Criwall - Demon Skull?Skyler Criwall - HGU P.E. Teacher Dragon formLittle Muffin

Om Skyler Criwall

Hun er selvlært kunster. Fra så tidligt som bare 4 år begyndte hun at tegne. Det tog fart da hun som 10 begyndte at tegne manga. Som 15 år begyndte hun at tegne digitalt, hvilket er det i vil se mest af på hendes blogs. Hun satser på at blive ved med at tegne, så glæd jer til at se en masse til det.

Hun er ret lille, oftest glad, lidt hissig, men sød, bider lidt, holder af katte, elsker sukker, socialt anlagt, elsker VIRKELIGT sukker og har nogle spøjse interesser. Kort fortalt så var det Skyler Criwall.

Inetresser

Ud over at hun tegner vildt godt er der nogle andre talenter og sjove ting jeg gerne vil fortælle.

Sang kunstskaber

Hun kan også godt lide at bryde spontant ud i sang. Jeg ville skrive noget sjov kritik, men hun synger faktisk overaskende godt. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg regnede ikke rigtig med det. Hun holder ikke tilbage med det, så hvis i engang møder hende, kan det være hun giver et nummer.

Hun synger bl.a. Country, Jazz, Rock and Pop.

Nerdy stuff

Hun er lidt nørd, men helt bestemt på den gode måde. Hun elsker gaming, og faktisk også Cosplay. Cosplay er at klæde sig ud som fiktive, eller knap så fiktive karakter.

Hun kan føler sig tilpas i fandom! Fandom er små kulture af mennesker der følger det samme, en gruppe af fans der godt kan lide noget. Det er tydeligt når man besøger hendes blog at hun godt kan lide mange ting. Nogle interesser dør svært, og hendes lader til at forblive. Borderlands (2), som hun også har tegnet en del fra, er noget man vil se en del til. Hun elsker især Handsome Jack  og Krieg. Andre interesser er Far Cry, Deadpool og Dragon Age.
Child Angel

Cosplay er også noget hun gør. Lidt en hverdagsting for Skyler. Det er pænt sejt. Første gang jeg mødte hende havde hun steampunk goggles på, mere eller mindre fordi hun havde lyst. det er ret normalt at se hende med det, hvilket er sjovt, fordi jeg jeg ikke kender andre man kan sige det samme om.

Skyler Criwall aka. SkyCri med hat og blig på. Hun er også en smule træt

Skuespil

Desuden er hun også lidt af en skuespiller. Hun har allerede været på dansk tv, n. I DR Julekalenderen 2014, Tidsrejsen, var SkyCri statist. Det kan markeres som det første store skridt i hendes skuespilskarriere.

Sukker sød afslutning

Seriøst, når hun får sin morgenkaffe, så drikker hun ikke kaffe med sukker. Hun drikker sukker med kaffe. Hendes evne til at drikke søde sager er tilsvarende hendes kunstirske evner… Det er ret fascinerende.

Som slutnote vil jeg bare sig tak fordi i læste med – og tak til Skyler Criwall for at være awesome.