Fotograf Clara Nergaard Stannow, billeder af Max

Del det med dine venner |

Fotograf Clara Nergaard Stannow, billeder af Max

Clara Nergaard Stannow, fotograf under uddannelsen Fotografisk KommunikationDanmarks medie- og journalisthøjskole, har taget nogle fine billeder af mig.

Med nogle ugers varsel havde jeg fået beskeden af en lærer i min klasse, at vi ville blive fotograferet. Selvfølgelig kommer jeg forberedt til at blive fotograferet. Derimod havde, fotograf student, Clara Nergaard Stannow intet hørt om dette før dagen kom. Spontant skulle hun nu under 20 timer producere billeder i høj kvalitet, der skulle fremstille mig normalt, og fremvise dem for hendes klasse. Det gik lidt imod mine forventninger da jeg ønskede noget jeg kunne bruge på et CV, eller i lignende sammenhænge hvor “fejl” ikke er tilladt. Hun derimod ville gerne have denne slags, for at fremstille en personlighed bedre.

Se mere Claras uddannelse på dmjx.dk her http://www.dmjx.dk/uddannelser/fotografisk-kommunikation.

Billederne blev ganske gode. I kan se billederne for neden. Scroll eventuelt også helt i bund, for at læse lidt mere, og nogle ord om billederne.

Max Tid - fotograf Clara Nergaard Stannow

Mit favorit billede iblandt dem alle. Jeg er rimelig seriøs ud. Mit hår sidder godt. Jeg har også mit lommeur fremme. Mit slips sidder lidt mærkeligt, hvilket er et af Claras ønsker.

Max Chill - fotograf Clara Nergaard Stannow

Her chiller jeg. Jeg ser ret afslappet ud, hvilket måske siger sig selv. I øvrigt så er det der sidder som broche over mit lommetørklæde, er fra KNÆK CANCER 2015. Igen, så har jeg ikke så meget udtryk i ansigtet. Hvilket er ret ærgerligt da det ellers er et fantastisk billede.

Max Game - fotograf Clara Nergaard Stannow

Jeg sidder og spiller på min gamle gameboy! Eller gør jeg? Copyright gør at jeg ikke kan fortælle det til jer! Jeg kan også godt lide dette billede. Det repræsenterer mig ret godt. Mange pointerer at slipset sidder mærkeligt, men det skylledes at jeg sidder ned.

Max Slips - fotograf Clara Nergaard Stannow

Super godt close-up af mig. Jeg er i gang med at binde mit slips.

 Fine billeder, ikke sandt?

Clara har ingen hjemmeside eller lignende jeg kan henvise jer til. Jeg kan prøve at kontakte hende hvis i har spørgsmål, så bare skriv til mig hvis i vil vide noget.

Som afsluttende ord vil jeg nok tilføje at jeg er meget glad for billederne, men der dog er nogle billeder måtte jeg dog undlade. Et indeholdte logoer jeg ikke har rettighederne til og et andet brød jeg mig ikke om.

Jeg tror jeg på et tidspunkt vender tilbage til billederne og redigerer dem. Det er mest de fravalgte billeder jeg gerne vil have op, men også fjerne det jeg kalder for småfejl på de andre billeder.