Abonnéring med e-mail er nu muligt på bloggen

Del det med dine venner |

Abonnéring med e-mail er nu muligt på bloggen

Abonnéring er nu en nem og enkel mulighed på bloggen. Er du træt af at du ikke kan se hvornår nyt indhold bliver postet på siden? Så kan du nu heldigvis abonnere på nyheder og modtage opdateringerne via e-mail.

Billede af "Abonnér på bloggen" feldtet

Illustrering af Abonnérings feldtet

Som jeg skrev i den sidste status opdatering, så kunne man før kun abonnére på opdateringer fra bloggen via RSS. Selvom at RSS er en udmærket måde at modtage løbende opdateringer på, så bruger de fleste det ikke. Derfor introducerer jeg e-mail abonnering, hvor du kan modtage e-mails der sender en notifikation hver gang jeg skriver et nyt indlæg på siden.

Hvad er abonnéring?

Abonnéring er når man abonnérer på noget. Det er nemt hurtigt og enkelt. Du vil modtage e-mails hver gang et nyt blog-indlæg udgives. Det er muligt at du vil modtage nyhedsbreve i fremtiden. Du har til enhver tid også muligheden for at framelde dig nyhedsbrevet og notifikationerne.

Hvordan du abonnérer

For at abonnére, skal du i højre side af bloggen finde sektionen: ‘ABONNÉR PÅ BLOGGEN’, og indtaste din e-mail. Du modtager en e-mail hvor du skal bekræfte din e-mail. Når denne e-mail er bekræftet abonnérer du på bloggen. Du vil derefter begynde at modtage notifikationer når nye indlæg tilføjes til bloggen. Party on!

Guide til abonnéring

 1. Find feldtet “ABONNÉR PÅ BLOGGEN”, ude i højre side af maxfest.dk på enhver side bortset fra startsiden.

  Udklip af siden, viser "ABONNÈR PÅ BLOGGEN" feldtet

  Billede af abonnérings feldtet

 2. Indtast din e-mail i feldtet “Email*”

  Udklip af siden, viser "ABONNÈR PÅ BLOGGEN" feldtet, med en e-mail indtastet

  Udklip af siden, viser “ABONNÈR PÅ BLOGGEN” feldtet

 3. En e-mail sendes til din indbakke, hvor du skal bekræfte at du ønsker at abonnére
 4. Find den sendte e-mail
 5. Tryk på linket, eller kopier linket ind i din browser
 6. Du abonnerer nu på bloggen

Hvordan kan man selv lave et abonnérings system (nyhedsbrev & opdateringer)

 

Til abonnérings systemet benytter jeg Email Subscribers, hvilket er et plugin til wordpress. Det er et udmærket, gratis plugin, som fungerer godt til formålet. Der er plads til at man selv kan udvikle på det. Der er en del mangler, f.eks. at det er svært (umuligt uden erfaring med kode), at få oversat alt tekst til dansk. Designet i nyhedsbreve og opdateringer der sendes ud, er noget man selv skal skabe, uden hjælpemidler.

Du kan finde ‘Email subscribers’ her: https://wordpress.org/plugins/email-subscribers/