Pokémon GO Tip! Tjen penge på Pokémon GO

Del det med dine venner |

Så Pokémon GO har været noget af en succes. Rigtig mange bruger denne lille app til at gå lange ture, se seværdigheder i lokalområdet og selvfølgelig at fange Pokémon. Nu har du sikkert set det hele, men hvad nu hvis, at jeg fortalte dig at der er en måde du kan tjene penge på at spille Pokémon GO?

Pokémon GO lader det regne med penge!Ja du hørte helt rigtig, det er muligt at tjene penge på at fange Pokémon. Det er ganske simpelt, og fungerer ved at have en anden app, hvilket jeg vil fortælle mere om om lidt.

Afsnit og genveje:

 

Hvordan tjener jeg penge på Pokemon GO

Tricket er så simpelt, som det er let, og det er næsten så godt som garanteret at du vil tjene penge efter du har fuldt de x simple trin.

Så hvordan fungerer det tænker du nok.. Det er rigtig, der er god grund til at betvivle nogen som bare kaster penge efter dig for at spille et mobil spil. Det lyder også ret skørt, men her er tricket: Pengene går til velgørenhed. Ja, du får ikke direkte nogen penge, men du kan tjene penge til velgørenhed ved at spille Pokémon GO! Du kan gøre en forskel.

Hvad sker der med de indtjente penge

De indtjente penge går til velgørenhed efter efter eget valg.

Jeg downloadede Charity Miles fra Google Play Store, og begyndte at tjene 10 cent pr. mile jeg gik. Det var ret simpelt, og jeg så hurtigt hvorfra deres indtægt til velgørenheden lå. Mens jeg gik fik jeg først at vide at jeg havde en sponsor “All Whites”, og senere fik jeg et video forslag med app’en, hvor jeg kunne se Gordom Ramsey. Så vi har allerede sponsorer til klar. Det er altså lidt ligesom til et stafet. Man går nogle kilometer, nogle sponsorer nævnes, og penge bliver givet til velgørenhed.

Med Charity Miles tjente jeg 10 cent (amerikanske cent) per mil jeg gik, eller 67 ører per ~1,6 km jeg gik. Jeg kan ikke sige det er det samme for alle, men det følger en lignende formular.

Min seneste Pokémon fangst, dedikerede jeg til at støtte “The Leukemia & Lymphoma Society“, en af de største, hvis ikke den største frivillige organisation til research og bekæmpelse af blood cancer. Mit bidrag var forholdvis sølle, da jeg kun gik 2 mil, fordi jeg bare lige skulle fange den Squirtle jeg så lurede i min nærhed, men hvis jeg gør det hver dag i et halvt år, så har jeg tjent 18$ (~120,5 kr.). Det virker ikke af meget, men hvis alle Pokémon GO spillere deltog, så blev det hurtigt til en hel del.

Jeg tror helt bestemt på at det hurtigt bliver til meget. En lille forskel om dagen bliver hurtigt til meget.

Hvordan starter jeg med at tjene penge med Pokémon GO

Alt du skal bruge er:

  • En android telefon eller Iphone telefon
  • Konstant internet forbindelse (f.eks. 3g)
  • Positionsdata aktiveret (GPS)
  • Charity Miles app – eller anden lignende app (kommenter gerne hvis du kender noget godt)
  • Evt. en powerbank*

*Jeg oplevede ikke det store forøgede batteriforbrug, når jeg bruger charity miles. Hvor Pokémon Go tog 9 %, som den mest energiforbrugene app på min telefon, tog Charity Miles kun 2%. Det betyder ikke det store, men for jer der skal gå meget, kan en powerbank være en god idé.

Sådan gør du:

  1. Gå ind på Google Play eller Aplle App Store, søg efter Charity Miles og download app’en
  2. Inden du går på Pokémon jagt, så åben app’en
  3. Vælg en af de mange organisationer du kan støtte ved at gå
  4. Åben Pokémon GO app’en
  5. Efter du har gået din strækning, så skal du huske at trykke på stop knappen, så Charity Miles kan se at du er færdig med at gå

Det var det!

Jeg ønsker jer alle en god Pokémon jagt, og forhåbentlig en god indtægt.

Jeg takker følgende personer for hjælp til artiklen: