Afsluttet | Spørgeskema til digital platform – Digital Medieproduktion

Del det med dine venner |

Projektet er afsluttet.

Som led i min uddannelse, medieproduktion og ledelse, har jeg skulle finde på en ny digital løsning, i faget digital medieproduktion 2. Jeg har en idé jeg tror er god. Jeg føler mig ret sikker på den, men intet er jo sikkert, før det er det. Ja det blev til noget mundlort, men det er jo rigtigt nok. I dag ønsker jeg jeres hjælp til at besvare et spørgeskema.

Ny digital platform

Jeg ønsker ikke at uddybe idéen alt for meget før at jeg har lidt mere jord under fødderne. Jeg kan sige så meget at løsningen fokuserer på at gøre det nemmere for udviklere (især unge og nye udviklere) og firmaer at komme tæt på hinanden.

Hvis du har lyst til at hjælpe, så må du gerne besvare spørgeskemaet jeg har lavet. Så kan dine svar påvirke den løsning jeg ender med at lave.

Spørgeskemaet


Jeg Takker for din tid! Det er meget værdsat.

Motivet bag spørgeskemaet

Jeg ønsker at vide mere om udviklere. Hvad har de oplevet? Kan man se et mønster? Jeg vil gerne se om andre har det som mig, og om man måske kan gøre livet lettere som udvikler. Jeg revolutionerer nok ikke lige mediebranchen over nat, men mit mål er at tage et skridt i den rigtige retning, og hjælpe branchen som helhed.

Jeg ønsker også at gøre det lettere for innovatorer. Det er svært at være ny på markedet, så jeg vil rigtig gerne høre hvad de har af problemer, og om de får dem løst.

Til sidst ønsker jeg at se om der er et mønster, og bevæge mig i den retning der virker mest åbenlys for at løse problemer på bege sider.

Jeg opdaterer lige bloggen med hvad der sker med den nye platform. Fremskridt burde ske inden for den næste måneds tid.